Hemelwater afvoeren en stankoverlast verhelpen in Utrecht

Riool ontstoppen en ander rioolwerk in de regio Utrecht wordt vakkundig opgepakt door Birkhoff Installateurs Utrecht. Een vieze, onverklaarbare geur in uw woning of kantoorpand kan wijzen op een verstopping in de riolering. Stankoverlast is soms lastig te traceren, doordat het probleem vaak niet met het blote oog te zien is. Wanneer een afvoerputje niet goed doorloopt, dan weet u direct wat mogelijk de oorzaak hiervan is. Constateert u een verstopping of denkt u dat er een probleem is met uw riolering, schakel dan Birkhoff Installateurs Utrecht in. Direct hulp nodig? Bel de spoedservice.


Komt er water door uw doucheputje omhoog wanneer de buren de wc doortrekken? Dit is een voorbeeld van een situatie waar snel handelen heel gewenst is. Neem contact op met onze storingsdienst en we komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem op te lossen.

NEEM RECHTSTREEKS CONTACT OP

Wat het rioolwerk van Birkhoff Installateurs Utrecht omvat

  • Het nazien van uw riolering op lekkages.
  • Het ontstoppen van alle soorten riolering.
  • Het vervangen van alle soorten rioleringen.
  • Het aanleggen van hemelwaterafvoeren.
  • Het aanleggen van rioolafvoerputten.
  • De riolering nazien op stank met stankdetectie.
  • Rioolinspectie met een speciale rioolcamera.

Rioolinspectie met een speciale rioolcamera

Of er schade is in een rioolbuis kan worden vastgesteld door een rioolinspectie. Deze optische inspectie wordt uitgevoerd met behulp van de modernste technologie via speciale rioolcamera's. Deze mobiele glijcamera's kunnen via openingen door de leidingen worden geschoven. De bron van stankoverlast of overloop wordt snel en efficiënt gevonden.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op!