Vakkundige dakdekkers voor uw dak- en zinkwerk

Het dak- en zinkwerk van Birkhoff Installateurs Utrecht doorstaat elk weertype. Hittegolf, extreme vorst, storm en hagel, sneeuw en hoosbuien. Dit zijn de wisselende weersomstandigheden die woningen en bedrijfspanden, en met name de daken, ondergaan. De dakdekkers van Birkhoff Installateurs Utrecht zorgen ervoor dat uw dak tegen elk weertype bestand is.

Laat uw dak controleren door een specialist.

MAAK EEN AFSPRAAK

Mooi en robuust dak- en zinkwerk

Birkhoff Installateurs Utrecht vervangt onder meer epm-daken voor woningcorporaties en particulieren. Bij schuine en hellende daken houden we extra rekening met het esthetische effect van de dakbedekkingselementen. De vorm en kleur van de dakbedekking op deze daken zijn zichtbaar en medebepalend voor de uitstraling van het pand. Welke dakbedekking voor uw type dak het beste bij uw pand past, is smaakgevoelig. Uiteraard geven wij u deskundig advies over mooi en functioneel dakwerk. Denk aan bitumineuze of kunststof dakbedekking en het lood-, koper- en zinkwerk.

BEKIJK FOTO’S VAN ONS WERK

Investeren in dakonderhoud loont altijd

Goed onderhoud van het dakwerk verlengt de levensduur en voorkomt onnodige lekkages en schade. Doorsijpelend hemelwater is vaak niet meteen zichtbaar maar kan wel direct schade aanrichten aan uw isolatie en houten balken. Birkhoff Installateurs Utrecht voert periodiek dakonderhoud uit aan daken, goten en afvoeren. Na een grondige dakinspectie weet u meteen waar u aan toe bent. U maakt een vaste afspraak met ons en hebt er verder geen zorgen meer over.

VRAAG EEN DAKINSPECTIE AAN