Uw badkamer of sanitair binnen twee weken klaar

Voor een snelle en vakkundige badkamerrenovatie en -installatie bent u bij Birkhoff Installateurs Utrecht aan het juiste adres. Een extra grote inloopdouche? Een compacte jacuzzi in de hoek van uw badkamer? Luxe toiletruimte? Wat uw badkamer- en sanitairwensen ook zijn, onze vakmensen maken uw droom werkelijkheid. Al binnen twee weken renoveren of plaatsen wij uw badkamer.

Birkhoff Installateurs Utrecht adviseert en ontwerpt

Moet het leidingwerk van uw oude badkamer worden vervangen? Waar komen de leidingen in uw nieuwbouw badkamer? Wat is de meest praktische indeling voor al uw sanitair? U begrijpt het al. Een badkamer ontwerpen gaat veel verder dan het uitzoeken van de kleuren tegels en het design van de meubels.


Bij het ontwerpen van een badkamer of een toiletruimte gaan wij uit van de wensen van onze opdrachtgevers. We streven naar een optimaal resultaat zonder het budget uit het oog te verliezen. Helder zetten wij de mogelijkheden uiteen en door goed te overleggen en duidelijke afspraken te maken – en deze te verwerken in de uiteindelijke offerte – voorkomen we teleurstelling en discussie achteraf.


Badkamerinstallatie doet Birkhoff Installateurs Utrecht voor aannemers, woningbouwverenigingen en particulieren.

Mooi en robuust dak- en zinkwerk

Wij geven u graag advies over de praktische zaken die komen kijken bij het vernieuwen van uw badkamer, zoals het leidingwerk en tegelzetten. Ook denken we graag met u mee over een mooi en praktisch ontwerp. Door de vele badkamers die we hebben geplaatst weten we precies wat in uw geval wel of juist niet goed werkt.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

NEEM CONTACT OP