Specialist in cv-installatie en -onderhoud in Utrecht

Uw comfort en veiligheid staan bij Birkhoff Utrecht centraal. Koud water wanneer u ’s ochtends onder de douche stapt? Een onbehaaglijke kamertemperatuur wanneer u thuiskomt na een lange dag werken? Een storing aan uw cv-ketel is hiervan vaak de oorzaak. De installatie en het onderhoud van uw cv moet professioneel gebeuren. Het gaat immers niet alleen om uw comfort maar ook om uw veiligheid. U laat dit daarom altijd over aan een vakkundige cv-monteur van Birkhoff Installateurs Utrecht.

MAAK EEN AFSPRAAK

Cv-installatie in de regio Utrecht

De installateurs van Birkhoff Installateurs Utrecht zijn gespecialiseerd in de installatie, reparatie, het onderhoud en advies van uw centrale verwarming en complete cv-installatie. Wij werken met de merken Remeha en Vaillant, maar als u een ander merk heeft kunnen wij daar ook mee overweg. De ruime ervaring van onze medewerkers staat garant voor een perfect werkende installatie met als bonus een aanmerkelijke verlenging van de levensduur van uw apparatuur. Het verzorgen van warm water en verwarming door uw gehele woning is een van onze specialiteiten. Daarnaast repareren, onderhouden en installeren wij ook:

  • Cv-combiketels
  • Design radiatoren
  • Sfeerverwarming
  • Geisers

Heeft u vragen over cv-installaties of het onderhoud van uw cv-ketel? Neemt u dan contact op via de contactpagina of stuur een e-mail naar info@birkhoffinstallateurs.nl. Een offerte aanvragen? Dat kan ook, geheel vrijblijvend.

NEEM CONTACT OP