De dakwerkers van Birkhoff Utrecht gaan voor u de daken op en realiseren een perfecte afwerking;

Het dak- en zinkwerk van Birkhoff Utrecht doorstaat elk weertype

Hittegolf, extreme vorst, storm en hagel-, sneeuw- en hoosbuien. Dit zijn de wisselende weersomstandigheden die woningen en bedrijfspanden, en met name de daken, ondergaan. De dakdekkers van Birkhoff Utrecht zorgen ervoor dat uw dak tegen elk weertype bestand is.

 

Mooi en robuust dak- en zinkwerk

Bij schuine en hellende daken houden we extra rekening met het esthetische effect van de dakbedekkingselementen. De vorm en kleur van de dakbedekking op deze daken zijn zichtbaar en medebepalend voor het uiterlijk van het pand. Welke dakbedekking voor uw type dak het beste bij uw pand past, is smaakgevoelig. Uiteraard geven wij u deskundig advies over mooi en functioneel dakwerk. Denk aan bitumineuze of kunststof dakbedekking en het lood-, koper- en zinkwerk.

Birkhoff Utrecht vervangt epm-daken voor woningcorporaties en particulieren;
Birkhoff Utrecht heeft verschillende projecten uitgevoerd op het gebied van dakwerk, rioolwerk en zinkwerk in de Utrechtse wijk Ondiep;

Investeer in dakonderhoud

Goed onderhoud van het dakwerk verlengt de levensduur en voorkomt onnodige lekkages en schade. Birkhoff Utrecht doet jaarlijks dakonderhoud in daken, goten en afvoeren.

Ernstige lekkage?

Sommige plotselinge schade moet zo snel mogelijk worden hersteld. Schakel ons in bij ernstige daklekkage. Zo kunnen we verdere problemen voorkomen.

Dankwerk en zinkwerk voor de regio Utrecht